June 20, 2022
1 min lästid

Tung rekrytering för Payap: Isak Lyckberg ansluter

Profilbild på textförfattaren
Sofia Runnberg
Isak tittar in i kameran vid ett bord på en terass med utsikt över havet

Payap tar ett stort steg framåt då Isak Lyckberg ansluter sig till företaget. Isak är systemutvecklare och matematikingenjör inom komplexitetsteori i grunden. Han kommer senast från Telavox där han innehaft flera roller, mest nyligen som Director of Analytics & Tech Services.


Det var en kombination av människorna, en skalbar produkt och chansen att få vara med i en växande organisation som lockade Isak till Payap.


- Det är ett otroligt kompetent och härligt gäng med en produkt som redan är magnituder vassare än konkurrenternas. Jag är en generalist med svårighet att inte ta mig an utmaningar inom nära nog allt som ett bolag pysslar med. Att både få jobba med produktutveckling, operations och att utveckla organisationen triggar mig starkt, säger Isak Lyckberg.


Under sina åtta år på Telavox har Isak byggt upp avdelningen för Data & Analytics från grunden, startat upp en Enterprise Architecture-funktion för att brygga affärsstrategi och IT-strategi, samt lett och utvecklat Intern IT från ett lokalt team till en central gruppfunktion över västeuropa.


- När jag började på Telavox omsatte bolaget 260 MSEK och hade ca 50 anställda. Åtta år senare är jag stolt över att ha bidragit till en >5x omsättningstillväxt upp till 1,5 BSEK med närvaro i ca 10 marknader och över 400 anställda. Nu är jag oerhört nyfiken på Payaps resa upp till 260 MSEK. Det är helt uppenbart för mig att Payap har allt som krävs för att kunna ta sig dit och långt förbi, fortsätter Isak.


Mikael Wirén, grundare och VD för Payap, menar att Isak kommer in i bolaget i helt rätt tid och har vad som krävs för att lyfta företaget ytterligare en nivå.


- Vi kände direkt att Isak var rätt person för oss. Han är affärsorienterad och har en bred tekniskt kompetens, vilket är en ganska unik kombination. Vi har dessutom alla jobbat med Isak tidigare och är otroligt glada och trygga över att få in honom i Payap. Han blir ett fantastiskt tillskott under den tillväxtresa vi har framför oss, säger Mikael Wirén.

Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se