Lön i realtid för en enklare vardag

Payap är ett molnbaserat lönesystem som förenklar din vardag oavsett om du är administratör som hanterar hundratals löner eller en enskild användare. Med banbrytande funktioner, som lön i realtid, öppnar vi dörrarna till en ny nivå av insyn och kontroll över företagets löneadministration.
Kvinna attesterar händelser i Payap
Attestfunktion i Payap

Smart lönehantering

Payaps lönesystem
Snabb och exakt löneberäkning
Löner, saldon och korrigeringar beräknas automatiskt i realtid, vilket innebär att datan uppdateras omedelbart vid varje förändring. Det ger bättre kontroll och minskar risken för fel.
Automatiserat semesterårsskifte
Vi beräknar löpande den anställdes semestersaldo, semesterkvot och dagarnas värde så att man alltid har koll på läget. Det innebär att du aldrig göra ett semesterårsskifte - det sker helt automagiskt! 🪄
Spårbara beräkningar
Alla händelser är spårbara och kan rättas om det skulle bli fel. Du får full kontroll över allt som registrerats i systemet.

Stärk användaren

Lönen uppdateras på studs
I Payap ser varje anställd, direkt vid registrering, hur eventuell frånvaro eller ledighet kommer att påverka deras lön. Det ger mer kontroll och minskar antalet frågor.
Interaktiva lönespecifikationer
Med digitala lönespecifikationer kan användaren enkelt klicka på respektive post i lönebeskedet för att se mer detaljerad information.
Ökad transperans
Genom ökad transparens och bättre insyn i löneinformationen minskar behovet av att kontakta administratörer för enklare förfrågningar.
Man tittar på sin lönespecifikation i Payap

Fler funktioner

Realtidsdata
Löner, saldon och korrigeringar beräknas automatiskt i realtid, vilket innebär att datan uppdateras omedelbart vid varje förändring. Det ger bättre kontroll och minskar risken för fel.
Automatiska beräkningar
Säg hej då till manuella korrigeringar! Med vår unika teknik sker alla beräkningar automatiskt.
Integrationsvänligt
Vi tillhandahåller ett öppet API som gör att man kan integrera Payap med andra försystem för ett mer automatiserat och skräddarsydd arbetsflöde.
Attestflöde
Hantera olika förändringar hos de anställda via attest. Välj vem eller vilka som ska ha behörighet att attestera händelser. Du kan även välja att utvalda händelser ska godkännas helt automatiskt.
Rapporter och översikter
Upptäck kraften i lönedata! Ta ut rapporter på övertidstimmar, sjukfrånvaro eller lönestatistik med mera med mera. Exportera datan till Power BI, Excel eller liknande system.
Tidsregistrering
Anställda kan enkelt logga in i Payap och registrera tid och frånvaro. Direkt när du lägger in dina timmar kan du se hur din kommande löneutbetalning uppdateras.
Bokföringsvy
I Payap har du möjlighet att byta till en bokföringsvy där du kan se konton, bokföringsposter, debet och kredit för varje transaktion. Detta säkerställer vattentäta skott mellan er HR och ekonomiavdelning.
Flexibla löneperioder
Genom att införa mer flexibla utbetalningar kan du enkelt betala ut löner månadsvis, veckovis eller till och med dagligen, helt utan ökad administration.
GDPR från början
Vårt lönesystem är byggt från grunden för att hantera personuppgifter i enlighet med GDPR. Vi visar aldrig känsliga uppgifter som exempelvis personnummer öppet i gränssnittet.
Direkta utbetalningar
Låt anställda få lön och ersättning av utlägg omedelbart. Schemalägg eller skicka direkt. Säkert, smidigt och enkelt.

Boka demo

Upptäck hur du kan förenkla din lönehantering ned Payap. Vi ger dig en guidad rundtur i systemet utifrån dina behov.

Boka demo
Tack! Vi hör av oss för att hitta en tid som passar.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Redaregatan 48
252 36 Helsingborg

010-146 66 00

hej@payap.se