top of page
Image by Vadim Bogulov

Om oss

OM PAYAP
Payap utvecklar ett användarvänligt och molnbaserat lönesystem som hjälper löneadministratörer att effektivisera och digitalisera sin verksamhet. Med mer personlig support och tätare samarbeten med våra användare skapar vi nästa generations lönesystem.
 
Vårt lönesystem är kraftfullt, flexibelt och kan skalas för att möta alla företags behov. Även ditt!
Medarbetare jobbar i trappa

Del av Srf Lönsam

Payap ingår i samverkansgruppen Srf Lönsam. I Srf Lönsam ingår 26 systemleverantörer, som tillsammans arbetar för att branschen skall ha de bästa lönesystemen. 

Logga Srf konsultera

Vad vi tror på

Transparens

Vi drivs av öppen och rak kommunikation. Prissättningen av vår tjänst är enkel och tydlig. Vi visar öppet beräkningar och händelser i vår produkt för en bättre användarförståelse. 

Innovation

Vi utmanar traditonella arbetssätt och tänker nytt i alla led som innefattar lön - från administration till den anställdes privatekonomi. Tillsammans utvecklar vi nästa generations lönesystem.

Kundfixering

Vi vill skapa en fantastiskt kundupplevelse för både administratörer och anställda. Det gör vi genom att lyssna och förstå våra kunders mål och hur vi kan förbättra vardagen för dem. 

HETCH community

HETCH startup-community

Payap är en del av tech-hubben HETCH som är ett community för innovativa bolag. Vi sitter i det nybyggda Prisma-huset i Helsingborg tillsammans med andra entreprenörer från en rad olika branscher. 

Nyheter från oss

I vår blogg hittar du senaste nyheterna om vår produktutveckling och andra intressanta ämnen som vi skriver om.

Utforska bloggen här.

Payap arbetsplats

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi tycker alltid att det är trevligt med nya kontakter!

Kul! Vi kontaktar dig inom kort.

bottom of page