Välkommen till Payap

På Payap erbjuder vi ett toppmodernt, säkert och användarvänligt lönesystem. Vårt mål är att leverera en suverän upplevelse till dig som användare - oavsett om du är anställd, administratör eller chef. Med innovativa lösningar och ökad transparens i lönehanteringen ger vi dig en bättre insikt i lönehanteringen...
Föreläsning på Hetch, publik sitter i trappa och äter lunchPrismahuset från oceanbronBord med Payap brandade muggar innehållande cheese balls

Vad vi tror på

Transparens

Vi tror på öppen och rak kommunikation. Prissättningen av vår tjänst är enkel och tydlig. Vi visar öppet beräkningar och händelser i vår produkt för en bättre användarförståelse.

Innovation

Vi utmanar traditonella arbetssätt och tänker nytt i alla led som innefattar lön - från administration till den anställdes privatekonomi. Tillsammans utvecklar vi nästa generations lönesystem.

Kundfixering

Vi vill skapa en fantastiskt kundupplevelse för både administratörer och anställda. Det gör vi genom att lyssna och förstå våra kunders mål och hur vi kan förbättra vardagen för dem.

Payap på 37 sekunder

Demonstration av hur Payap fungerar
Ram till video som ser ut som en browser

Del av Srf Lönsam

Payap ingår i samverkansgruppen Srf Lönsam. I Srf Lönsam ingår 26 systemleverantörer, som tillsammans arbetar för att branschen skall ha de bästa lönesystemen. Srf Lönsam har ett upparbetat samarbete med flera myndigheter och intressenter i lönebranschen.

Srf konsulterna logotyp
Två kollegor sitter i en soffa på Payaps kontor och skrattar

Vårt team växer. Häng med oss på resan!

Att arbeta med något som man brinner för, tillsammans med människor man trivs med, ger en energiboost. Det är den känsla vi upplever här på Payap, och det är den känslan vi vill inspirera företag och deras anställda att uppnå överallt. Vill du haka på? Maila oss på hej@payap.se.

Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se
Vi använder oss av Cookie för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Vill du veta mer kan du läsa vår Cookiepolicy här.