Välkommen till Payap

På Payap erbjuder vi ett toppmodernt, säkert och användarvänligt lönesystem. Vårt mål är att leverera en suverän upplevelse till dig som användare - oavsett om du är anställd, administratör eller chef. Med innovativa lösningar och ökad transparens i lönehanteringen ger vi dig en bättre insikt i lönehanteringen...
Föreläsning på Hetch, publik sitter i trappa och äter lunchPrismahuset från oceanbronBord med Payap brandade muggar innehållande cheese balls

Vad vi tror på

Transparens

Vi tror på öppen och rak kommunikation. Prissättningen av vår tjänst är enkel och tydlig. Vi visar öppet beräkningar och händelser i vår produkt för en bättre användarförståelse.

Innovation

Vi utmanar traditonella arbetssätt och tänker nytt i alla led som innefattar lön - från administration till den anställdes privatekonomi. Tillsammans utvecklar vi nästa generations lönesystem.

Kundfixering

Vi vill skapa en fantastiskt kundupplevelse för både administratörer och anställda. Det gör vi genom att lyssna och förstå våra kunders mål och hur vi kan förbättra vardagen för dem.

Payap på 37 sekunder

Demonstration av hur Payap fungerar
Ram till video som ser ut som en browser
Play knapp

Del av Srf Lönsam

Payap ingår i samverkansgruppen Srf Lönsam. I Srf Lönsam ingår 26 systemleverantörer, som tillsammans arbetar för att branschen skall ha de bästa lönesystemen.

Srf konsulterna logotyp
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Redaregatan 48
252 36 Helsingborg

010-146 66 00

hej@payap.se