Skatteverket logotyp

Skatteverket

Genom Payaps integration till Skatteverket har ni alltid tillgång till aktuella och korrekta skatteuppgifter för era anställda. Uppgifterna uppdateras automatiskt varje gång ni begär dem.

FOS-förfrågan

För att få in rätt skatteuppgifter på företagets anställda kan du i Payap göra en så kallad FOS-förfrågan (fråga om skatteavdrag) mot Skatteverket. När du initierar en förfrågan hämtas informationen omedelbart från Skatteverkets API och visas i Payap. De anställdas uppgifter uppdateras automatiskt och du kan vara säker på att du har korrekt information i systemet.
Uppdaterade skattetabeller visas i Payap

Vilken data kan synkroniseras?

Skattetabell
Procentskatt
Skatteverket logotyp bredvid Payap logotyp med integrations-symbol i mitten

Så fungerar det

Integrationen till Skatteverket är aktiv för samtliga företag på Payap. Det är viktigt att det finns ett korrekt organisationsnummer inlagt på företaget samt fullständigt personnummer på de anställda du vill ha skatteuppgifter för. Administratören styr aktivt när uppgifterna ska hämtas. Effektivt och med full kontroll!

Begär en integration

Har du ett system som du vill integrera med Payap? Fyll i formuläret och skicka en integrationsförfrågan till oss, inkludera information om det system du önskar att integrera, så kontaktar vi dig snarast möjligt.
Tack för din förfrågan! Vi återkommer till dig inom kort.
Oj! Något gick fel. Försök gärna igen eller kontakta hej@payap.se
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se
Vi använder oss av Cookie för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Vill du veta mer kan du läsa vår Cookiepolicy här.