Lönesystem för företag

Enkel lönehantering

Payap gör komplex lönehantering enkel. Med automatiserade processer och beräkningar slipper ni en stor del manuellt arbete. Gränssnittet är användarvänligt och kan lätt integreras med andra system.
Smart och enkel lönehantering för moderna företag
Ikon av uppdatering

Modernt och enkelt

Vi har utvecklat Payap för företag som ditt. Systemet är lätt att installera och använda - oavsett om det är första eller tusende gången du kör lön.
Ikon av mobiltelefon

Lön i realtid

I Payap ser varje anställd, direkt vid registrering, hur eventuell frånvaro eller ledighet kommer att påverka kommande lön. Mer insikt = färre frågor.
Ikon av datormus

Enkel löneutbetalning

Betala ut dina löner från vilken plats och enhet du vill. Mobilen, datorn eller surfplattan spelar ingen roll. Payap är molnbaserat med säker inloggning.

Med fokus på användaren

Vi levererar en suverän upplevelse till företagets viktigaste resurs - de anställda! Med vårt användarvänliga gränssnitt gör vi det enklare för både administratörer och användare att hantera lönehanteringen på ett smidigt och effektivt sätt. Payaps löneprogram är helt molnbaserat med hög säkerhetsnivå.

Mobiltelefon och datorskärm visar Payaps användargränssnitt
Kvinna skapar rapporter till SCB, Fora, Collectum

Skapa lönerapporter

I Payap finns en mängd standardrapporter som SCB, Fora och Collectum. Du kan dessutom skapa egna lönerapporter på övertidstimmar, sjukfrånvaro, lönestatistik med mera. När du har genererat dina rapporter kan du enkelt exportera data till system som Power BI, Excel eller andra liknande plattformar.

Integrationer

Integrera dina favoritverktyg

Koppla samma Payap med försystem såsom såsom HR- eller tidrapporteringssystem. På så sätt kan flera processer att automatiseras, vilket möjliggör en smidig och enkel lönehantering.
Hailey HR logotypKivra logotypHumaans integreras med PayapPayap integreras mot SkatteverketKivra logotypPayap integreras mot Zimpler
Graf över kommande semesterskuld

Se framtida semesterskuld

Vi håller löpande koll på den anställdes och företagets semester så att du alltid har fullständig kontroll över företagets semesterskuld. Du kan till och med se prognoser för framtiden.

Se prognoser för framtida perioder
Noggrannare planering av företagets ekonomi
Bättre budgetering och mindre överraskningar

Boka en demo

Se hur Payap fungerar! Skriv din e-postadress nedan för en guidad rundtur i systemet.

Tack! Vi hör av oss för att hitta en tid som passar.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se
Vi använder oss av Cookie för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Vill du veta mer kan du läsa vår Cookiepolicy här.