Lönesystem för företag

Smidig lönehantering

Payap gör komplex lönehantering enkel. Med automatiserade processer och beräkningar slipper ni en stor del manuellt arbete. Gränssnittet är användarvänligt och kan lätt integreras med andra system.
Kvinnor skrattar i en färgglad miljö
Ikon av uppdatering

Modernt och enkelt

Vi har utvecklat Payap för företag som ditt. Systemet är lätt att installera och använda - oavsett om det är första eller tusende gången du kör lön.
Ikon av mobiltelefon

Lön i realtid

I Payap ser varje anställd, direkt vid registrering, hur eventuell frånvaro eller ledighet kommer att påverka kommande lön. Mer insikt = färre frågor.
Ikon av datormus

Betala ut löner med ett klick

Betala ut dina löner på några minuter - från vilken plats som helst och från vilken enhet du vill. Mobilen, datorn eller surfplattan spelar ingen roll.

Med fokus på användaren

Vi levererar en suverän upplevelse till företagets viktigaste resurs - de anställda! Med våra intuitiva gränssnitt gör vi det enklare för både administratörer och användare att hantera lönehanteringen på ett smidigt och effektivt sätt. Payaps löneprogram är helt molnbaserat med hög säkerhetsnivå.

Mobiltelefon och datorskärm visar Payaps användargränssnitt
Graf över kommande semesterskuld

Se framtida semesterskuld

Vi håller löpande koll på den anställdes och företagets semester så att du alltid har fullständig kontroll över företagets semesterskuld. Du kan till och med se prognoser för framtiden.

Se prognoser för framtida perioder
Noggrannare planering av företagets ekonomi
Bättre budgetering och mindre överraskningar

Data och rapporter

Med olika behörighetsroller ser ni till att rätt personer får ta del av relevant data. Exportera och bygg egna rapporter eller granska informationen direkt i systemet.

Administratör på kontor håller i en ipad och ser glad ut
Integrationer

Integrera dina favoritverktyg

Koppla samma Payap med försystem såsom såsom HR- eller tidrapporteringssystem. På så sätt kan flera processer att automatiseras, vilket möjliggör en smidigare och mer effektiv lönehantering.
Hailey HR logotypKivra logotypHumaans integreras med PayapPayap integreras mot SkatteverketKivra logotypPayap integreras mot Zimpler
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se
Vi använder oss av Cookie för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Vill du veta mer kan du läsa vår Cookiepolicy här.