March 5, 2024
1 min lästid

Dubbelt upp på Payaps utvecklingsavdelning

Profilbild på textförfattaren
Sofia Runnberg
William och Marcus sitter i soffa på Payaps kontor

Nu stärker vi upp teamet med inte bara en, utan två erfarna utvecklare: William Madsen Martinsson och Marcus Lindeberg. Båda två kommer senast från IT-bolaget Telavox där de haft ledande positioner; William har varit med och drivit Telavox expansion i nya länder, medan Marcus har haft en rad olika roller med fokus på slutkundsupplevelse. 

Vi satte oss ner med William och Marcus för att prata om vad som lockade med Payap, hur de kompletterar varandra och vad de ser fram emot framöver. 

Varför ville ni börja jobba på Payap?

Marcus: Den största anledningen var människorna bakom produkten. Det är ett tight team med otrolig kompetens. Jag blev väldigt fascinerad av tekniken som används och systemets modellering, särskilt hur väl modellen passar för att lösa utmaningen med lönehantering.

William: Även för mig är Payaps utvecklingsteam en stor del av beslutet, jag vet sedan tidigare att vi kompletterar varandra väldigt väl. Dessutom lockas jag av potentialen i produkten, särskilt eftersom jag själv har upplevt de utmaningar som Payap löser, både som chef och anställd.

Vad ser ni mest fram emot den närmsta tiden?

Marcus: Jag ser fram emot att jobba nära kunderna och klura på hur man kan bygga en riktigt bra slutkundsupplevelse. Sen gillar jag en fight! Att utmana en trög bransch genom innovativa lösningar är kul.

William: Just nu ser jag mest fram emot att skaffa den domänkunskap jag behöver för att förstå var min kunskap kan göra mest nytta. 

Vad gör ni när ni inte jobbar?

Marcus: Jag är en tvättäkta nörd, jag älskar brädspel och rollspel. Det finns en spännande dynamik där man i spelet kan vara vem man vill. Sen är det dessutom ett trevligt socialt umgänge.

William: Just nu är jag mitt i småbarnsåren vilket tar mycket av min fritid. Annars kan jag förlora mig i nästan vad som helst, och det kan skifta mycket. Allt från sport, till vin, kaffe och musik. Mitt senaste projekt är att renovera en Gaggia Classic, det är en 20 år gammal kaffemaskin. 

Hur kompletterar ni varandra?

Marcus: Jag vet hur William kompletterar mig; jag är snabb, han är noggrann. William bryr sig mer om processen och vägen dit medan jag drivs av att komma i mål.

William: Ja, jag är mer eftertänksam medan Marcus är extremt målfokuserad.

Vi är väldigt glada över att välkomna William och Marcus till oss på Payap. Med deras expertis och engagemang kan vi skapa ett ännu mer innovativt lönesystem!

Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se