Ökad kontroll i löneprocessen för Matilda FoodTech

“Som techbolag letar vi alltid efter innovativa och moderna system, och där ligger Payap verkligen i framkant.”
Anna Stenlund, CFO och HR-chef
Matilda Foodtech används i storkök

Med Payap kan Matilda FoodTech

Integrera befintligt HR-system med Payap för mindre manuellt arbete
Lättare felsöka och kvalitetssäkra lönerna varje månad
Se hur löner, avvikelser och förändringar uppdateras i realtid

Mer innovation och ökad kontroll

Matilda FoodTech är ett av Sveriges snabbast växande Foodtech-bolag. De valde Payap som löneprogram för att få bättre insyn och kontroll över sin löneprocess. Anna Stenlund som är CFO och HR-chef på Matilda FoodTech betonar även vikten av en nytänkande leverantör.

"Innovation är en av våra kärnvärden som techföretag, det är en viktig faktor oavsett vilket system vi implementerar. Med Payap får vi ett modernt system och bättre kontroll över löneprocessen," säger Anna.

Integration med HR-system

Payap är integrerat med Matilda FoodTechs HR-system, vilket möjliggör automatisk uppdatering av alla förändringar. Enligt Patricia Zell, HR Business Partner, innebär detta en betydande tidsbesparing för teamet.

"Idag uppdaterar medarbetarna själva sina uppgifter direkt i vårt HR-system istället för att maila mig. Dessa förändringar synkroniseras automatiskt med Payap vilket är ett mycket smidigare flöde."

Ökad transparens 

Det har även blivit lättare att granska och kvalitetssäkra lönerna, menar Patricia. Tidigare uppstod många frågor kring hur lönerna var beräknade, något som de idag själva kan se direkt i Payap - både som administratör och medarbetare. 

"Det har blivit lättare att felsöka lönerna. Med bara några enkla klick kan jag gå igenom alla utbetalningar och se detaljerade beräkningar för varje post." avslutar Patricia.

MATILDA FOODTECH

Foodtech-bolag som tar fram verksamhetsystem för hela måltidsprocessen.

ANTAL ANSTÄLLDA

100 st

KONTOR

Malmö, Stockholm, Göteborg, Oslo, Trondheim, Köpenhamn, Hannover samt Hanoi.​

Om Matilda FoodTech

Matilda Foodtech är ett av Sveriges snabbast växande Foodtech-bolag och marknadsledande i Norden. Genom deras användarvänliga plattform hjälper de måltidsorganisationer att servera hållbara måltider på ett sätt som är bra för både människor och vår planet.
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se