JOE & THE JUICE får en smooth lönehantering med Payap

“Implementationen av Payap var överlägset den smidigaste jag upplevt. Jag kan varmt rekommendera Payap till alla som funderar på att byta lönesystem."
Joe Ellis, Lönechef, JOE & THE JUICE
JOE & THE JUICE's butikslokal

Med Payap kan JOE & THE JUICE

Ikon av pappersflygplan
Skicka lönespecifikationer med Kivra till de anställdas digitala brevlådor
Ikon dator
Se hur löner, avvikelser och förändringar uppdateras i realtid
Ikon av hastighet
Automatisera sin lönehantering och minska mängden manuellt arbete
Smoothie från JOE & THE JUICE med ingredienser som mandlar och avokado vid sidan om

Smidigare lönehantering

Med över 300 butiker i 16 länder hanterar JOE & THE JUICE en mängd löner i en rad olika program. När Joe Ellis, lönespecialist på JOE & THE JUICE, letade efter ett nytt lönesystem för den svenska marknaden föll valet på Payap. Joe blev framförallt imponerad av det intuitiva gränssnittet.

"Payaps användarupplevelse är helt enastående! I en tid där komplexa lönefrågor alltmer hanteras av systemet är det avgörande att mjukvaran är enkel att använda – Payap är helt överlägset när det kommer till detta." säger Joe. 

Snabb implementation 

Joe berättar att det var smidigt att komma igång med Payap. Tack vare integrationer till bland annat Skatteverket och Kivra kunde man under uppstart snabbt få tillgång till de anställdas skatteuppgifter och skicka ut lönebesked till de anställdas digitala brevlådor. 

“Implementationen av Payap var den smidigaste jag upplevt när det kommer till mjukvara, jag var ärligt talat chockad när jag insåg att systemet redan var igång. Det tog bara 4 timmar vilket inom lön är en enorm bedrift.”

Ständiga förbättringar

Payap genomgår kontinuerliga uppdateringar med målet att förenkla lönehanteringen, något som Joe värderar högt.

"Det är uppenbart att Mikael och resten av Payap-personalen är medvetna om de utmaningar som uppstår inom lönehantering. Jag är tacksam över att ha en leverantör som konstant strävar efter att göra mitt liv enklare i framtiden", avslutar Joe Ellis.

JOE & THE JUICE

Juice- och kaffekedja som grundades i Köpenhamn.

OMFATTNING

300 butiker i 16 länder

FUNNITS SEDAN

2003

Om JOE & THE JUICE

Den danska juice- och kaffekedjan JOE & THE JUICE grundades i Köpenhamn 2003. Idag har de över 300 butiker i 16 länder. Hit går du för att dricka hälsosamma, välsmakande juicer som pressas och mixas direkt på plats. Som företag har JOE & THE JUICE ett hundraprocentigt fokus på medarbetaren vilket resulterat i en unik atmosfär i deras butiker. Med starka tekniska processer, inklusive en satsning på intern IT-utveckling, har JOE & THE JUICE skapat en stark global närvaro och fortsätter att växa.
Payap logo
Payap är ett intuitivt, användarvänligt lönesystem för det moderna företaget.
Payap AB
Mäster Nilsgatan 8
211 26 Malmö

010-146 66 00

hej@payap.se