beta-bg.jpg

Bli Beta-testare

Hösten 2021 lanserar Payap ett nytt webbaserat lönesystem. Vi söker nu beta-testare som får tillgång till systemet redan nu. Skriv in din email nedan om du är intresserad så hör vi av oss! Självklart är det gratis. 

Kul att du vill bli beta-testare!

Vad innebär det?

Som beta-användare får du ett gäng olika fördelar:

 

  • Du får en tidig tillgång till Payap och kan bekanta dig med produkten helt gratis. 

  • Du får möjlighet att påverka produkten! Vi kommer att vara väldigt lyhörda för dina iakttagelser och erfarenheter som användare. Vår förhoppning är att vi får en tät dialog.

  • Varannan vecka kommer vi att skicka en uppdatering till alla våra beta-användare där vi berättar om våra senaste uppdateringarna samt berätta om vad vi just nu arbetar med.

Det är viktigt att du som beta-användare går in med rätt förväntningar på tjänsten. Därför vill vi förtydliga ett par saker:

 

  • Payap kommer under beta-fasen inte att kunna ersätta ditt nuvarande lönesystem. Utvecklingen av de funktioner, inställningar, integrationer och exporter som behövs i ett lönesystem kommer inte att vara klart.

  • Under beta-fasen kan vi inte garantera korrekt hantering av persondata och nödvändiga avtal kopplade till GDPR kommer inte att finnas. Därför ska endast fiktiva uppgifter registreras vid användning av systemet.

  • Vid större uppdateringar är sannolikheten stor att vi ibland kommer att behöva rensa hela databasen på information. Normalt sett görs migrering av data vid den här typen av implementeringar, men det kommer vi inte att prioritera under beta-fasen. Skapa därför aldrig mer data i systemet än vad du kan tåla att behöva registrera på nytt.